| Semnaturi pentru "cei mari" ! | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Stefania VIP
Varsta : 27Data de inscriere : 06/02/2010Numarul mesajelor : 2803Localizare : SlatinaJoburi/Distractii : Imi place sa editez fotografii, chiar daca nu imi prea reusesc.Stare de spirit : Plictisita, nervoasa, speriata
| Subiect: Semnaturi pentru "cei mari" ! Dum Iun 20, 2010 7:00 am | |
| *
*
|
|
| |
Kristine Admin
Varsta : 58Data de inscriere : 14/11/2009Numarul mesajelor : 3105Localizare : BucurtestiJoburi/Distractii : Animeuri,muzik,filmeStare de spirit : Dupa anotimp
| Subiect: Re: Semnaturi pentru "cei mari" ! Dum Iun 20, 2010 8:11 am | |
| Sunt prea de tot,mai ales ca functiile ne pot fi luate de catre Drinni93,el este fondatorul,parintele forumului. Oricum intentia conteaza. |
|
| |
Elenaa. Ultra user
Varsta : 27Data de inscriere : 05/05/2010Numarul mesajelor : 327Localizare : Undeva aproape de prieteni :-xJoburi/Distractii : Multe si nebune..Stare de spirit : Ma holbez la PC macand popcorn.!
| Subiect: Re: Semnaturi pentru "cei mari" ! Dum Iun 20, 2010 8:37 am | |
| Sunt foarte dragute semnaturile ;; ) |
|
| |
Daniela :x Ultra Postator
Varsta : 28Data de inscriere : 17/02/2010Numarul mesajelor : 2359Localizare : SlatinaJoburi/Distractii : Stare de spirit : nervi xX(.....cum poate fi luma asa de falsa????
| Subiect: Re: Semnaturi pentru "cei mari" ! Dum Iun 20, 2010 8:53 am | |
| frumoase :x |
|
| |
Stefania VIP
Varsta : 27Data de inscriere : 06/02/2010Numarul mesajelor : 2803Localizare : SlatinaJoburi/Distractii : Imi place sa editez fotografii, chiar daca nu imi prea reusesc.Stare de spirit : Plictisita, nervoasa, speriata
| Subiect: Re: Semnaturi pentru "cei mari" ! Dum Iun 20, 2010 11:15 pm | |
| da...eu cred ca nu voi avea niciodata o functie .. . |
|
| |
Bratly Ratfy Ultra Postator
Varsta : Data de inscriere : 06/02/2010Numarul mesajelor : 1255Localizare : NavodariJoburi/Distractii : muzica,filme,animeuriStare de spirit : optimista
| Subiect: Re: Semnaturi pentru "cei mari" ! Lun Iun 21, 2010 6:37 am | |
| - `s s yUki Stefannya a scris:
- da...eu cred ca nu voi avea niciodata o functie .. .
nu se shtie niciodata... |
|
| |
Stefania VIP
| Subiect: Re: Semnaturi pentru "cei mari" ! Joi Iun 24, 2010 8:49 am | |
| se stie intotdeauna ..bianca Cand m-am inregistrat pe forum , nu am citit regulamentul si am incalcat multe reguli , dar am fost penalizata . L-am suparat pe Drinni pentru ca am ras de Demi ...am postat o poza cu Bill ( xxx) ..noroc ca am postat`o de pe alt cont , ca altfel zburam demult de aici . Dupa toatea astea o functie imi mai trebuie ...sunt prea iresponsabila!!! Neachh! Nici nu cred as accepta o functie , cred ca e peste puterile mele ... |
|
| |
Kristine Admin
Varsta : 58Data de inscriere : 14/11/2009Numarul mesajelor : 3105Localizare : BucurtestiJoburi/Distractii : Animeuri,muzik,filmeStare de spirit : Dupa anotimp
| Subiect: Re: Semnaturi pentru "cei mari" ! Vin Iun 25, 2010 7:51 am | |
| Functii poate avea oricine,dar exact cum ai spus tu yUki trebuie sa fie un membru responsabil si sa respecpecte regulile. Chiar daca un membru a fost penalizat in trecut poate sa fie corect de acum in colo si asta va fi apreciat si e posibil sa capete o functie. Si legat de iresponsabilitate ;pai daca acum te gandesti la asa ceva inseamna ca vrei sa fi un membru responsabil si atent cu ce va posta pe forum indiferent la ce tema, asa ca succes. |
|
| |
Stefania VIP
| Subiect: Re: Semnaturi pentru "cei mari" ! Vin Iun 25, 2010 8:00 am | |
| multumesc |
|
| |
Kristine Admin
| Subiect: Re: Semnaturi pentru "cei mari" ! Vin Iun 25, 2010 8:12 am | |
| - `s s yUki Stefannya a scris:
Nici nu cred as accepta o functie , cred ca e peste puterile mele ... Functia se acorda fie ca vrei sau nu,totul depinde de tine daca o vei merita. Crezi ca eu am vrut sa fiu mai intai moderator si apoi administrator? Dar datorita faptului ca am facut nr de postarii am devenit moderator. Acum administrator...nu pot spune ca ma bucur pt ca trebiue sa intru zilnic pe forum,vreau nu vreau. |
|
| |
Stefania VIP
| Subiect: Re: Semnaturi pentru "cei mari" ! Sam Iul 10, 2010 2:26 am | |
| Uff ... nasol Eu nu merit o functie... |
|
| |
Styxxy Ultra Postator
Varsta : 28Data de inscriere : 27/02/2010Numarul mesajelor : 2182Localizare : In patul lui Zack :"> Joburi/Distractii : :> Oooo da . Stare de spirit : Loveeeeeeeeeeee 8->
| Subiect: Re: Semnaturi pentru "cei mari" ! Sam Iul 17, 2010 12:42 am | |
| Frumoase semnaturile . Si Stefania , daca tot vrei asa de mult o functie nu mai inceta sa speri si sa spui ca nu o sa ai niciodata |
|
| |
Stefania VIP
| Subiect: Re: Semnaturi pentru "cei mari" ! Mar Iul 20, 2010 10:28 pm | |
| dar nu vreau... nu intelegi? nu sper la ceva ce nu`mi doresc |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Semnaturi pentru "cei mari" ! | |
| |
|
| |
| Semnaturi pentru "cei mari" ! | |
|